0
Oldal kiválasztása

Viszonteladó partnereket keresünk!

 

Nagy figyelmet fordítasz arra, hogy az általad kínált termékek egytől egyig minőségiek és hatékonyak legyenek? Előnyben részesíted a bőrbarát és valóban eredményt hozó kozmetikumokat?
Esetleg megtetszett webáruházunk kínálata?
Kozmetikai üzleted, vagy webáruházad van? Vagy kozmetikus látogató-tanácsadó vagy?

Jelentkezz hozzánk viszonteladó partnernek!

Várjuk olyan kozmetikai kereskedések, webáruházak és kozmetikuslátogatók jelentkezését, akik valóban hatékony kozmetikumokat szeretnének biztosítani vásárlóik részére.

Kik vagyunk mi?

Olyan magyarországi kizárólagos forgalmazók, akik folyamatosan kutatják az újdonságot és az igazi minőséget a kozmetikai piacon. Nem elégszünk meg egy csinos csomagolással, célunk a tökéletes összetétel és a maximális hatékonyság, mely egy kozmetikumból kihozható.

Célunk

Olyan sokoldalú, folyamatosan megújuló professzionális termékpalettát kínálunk vásárlóinknak, mely minden felmerülő igényre megoldást nyújt. Komplett kezelősorokat kínálunk célok szerint specializálva.

Viszonteladóként a következő előnyökben részesülsz:

  • kiemelkedő viszonteladói árakat biztosítunk
  • garantáltan olyan minőségi termékekkel dolgozhatsz, amelyek biztonságosak, megfelelnek minden kozmetikai irányelvnek és rendelkeznek biztonsági tanúsítvánnyal.
  • megrendeléseidet mindig egyszerűen és gyorsan kézhez kapod
  • kérhetsz kis kiszerelésű termékmintákat is
  • támogatjuk munkádat offline anyagokkal
  • online megjelenést biztosítunk számodra, hogy az érdeklődő kozmetikusok felvehessék veled a kapcsolatot

Most rajtad múlik, mennyire akarod megvalósítani céljaidat.

Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma!

CSATLAKOZZ CSAPATUNKHOZ!
LEGYÉL TE IS viszonteladó partnerünk!

Jelentkezés:

9 + 5 =

Név: GoNa Gold Kft.
Kapcsolattartó neve: Nagy Gyula
Székhely: 2360 Gyál Vecsési u. 94.
Adószám: 22777540-2-13.
Cégjegyzékszám: 13-09-189608
Cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Adatvédelmi Nyilvántartási azonosító: NAIH-2308-2/2012/N.
E-mail: info[kukac]gonagold.hu
Web:  www.gonagold.hu
Tárhely szolgáltató: Török Péter E.V. 33137880
Tárhely szolgáltató elérhetősége: +36-30-400-4024

Ezen internetes oldal megtekintésével felhasználóink korlátozás nélkül tudomásul veszik és elfogadják a következő feltételeket: A weboldalon szereplő képek és szöveges tartalmak a GoNa Gold Kft. tulajdona, ezeknek felhasználásoz külön engedély szükséges. - Az oldalon található tartalmak engedély nélküli másolása vagy bármely egyéb célra történő felhasználása tilos!

Az oldalakon található bármely tartalom jogosulatlan felhasználása, jogi következményeket von maga után!

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a GoNa Gold Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A GoNa Gold Kft. weboldalának tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalon a GoNa Gold Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a GoNa Gold Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldal pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében. A GoNa Gold Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza, vagy megszüntesse. A GoNa Gold Kft. nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a GoNa Gold Kft. kifejezetten kizárja. A GoNa Gold Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a GoNa Gold Kft. weboldala kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik.

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Barion fizetési mód
Kosár
Nincs termék a kosárban!
Subtotal
Ár összesen:
Vásárlás folytatása