0
Oldal kiválasztása

Továbbképzések

 

Figyelj! Képzéseink tematikája nem szokványos!
Mi kizárólag VELED foglalkozunk!

A folyamatos fejlődést elengedhetetlennek tartjuk, ahogy életünk minden területén, úgy a kozmetika világában is. Fontos, hogy legalább egy lépéssel vendégeid előtt járj és folyamatos megújulással és hatékony kezelésekkel várd őket szalonodban.

 

A képzéseket minden esetben személyre szabottan állítjuk össze, mert azt vettük észre, mindenkinek más az igénye és tanulási sebessége. Úgy gondoljuk, az egésznek akkor van értelme, ha minőségi oktatást nyújtunk és nem csak leadjuk az anyagot, aztán lesz, ami lesz, vagy hasznos lesz számodra az ismeret, vagy lassan feledésbe merül. Mi ezzel nem kockáztatunk! Vagy tanítunk, vagy nem!

Ez csak abban az esetben valósulhat meg, ha maximálisan a te befogadóképességedhez, érdeklődésedhez igazítjuk a tananyagot. Ezt nem tudjuk kivitelezni csoportos képzések esetén, mert akkor már könnyen hiányosságok merülhetnek fel, néhány résztvevőnél.

Ezért döntöttünk úgy, hogy a képzéseket személyre szabottá alakítjuk. Így trénerünk kizárólag veled foglalkozik a képzés időtartama alatt, megmutatja neked a teljes termék és kezelősort és minden fontos technikát, hogy utána vendégednek valóban a legjobbat nyújthasd.

 

Látod? Ezért leszel más, mint egy „sima kozmetikus”, aki „elvégzett” egy továbbképzést.

 

Modellt hozni nem szükséges!

Képzéseink nem akkreditáltak.

Név: GoNa Gold Kft.
Kapcsolattartó neve: Nagy Gyula
Székhely: 2360 Gyál Vecsési u. 94.
Adószám: 22777540-2-13.
Cégjegyzékszám: 13-09-189608
Cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Adatvédelmi Nyilvántartási azonosító: NAIH-2308-2/2012/N.
E-mail: info[kukac]gonagold.hu
Web:  www.gonagold.hu
Tárhely szolgáltató: Török Péter E.V. 33137880
Tárhely szolgáltató elérhetősége: +36-30-400-4024

Ezen internetes oldal megtekintésével felhasználóink korlátozás nélkül tudomásul veszik és elfogadják a következő feltételeket: A weboldalon szereplő képek és szöveges tartalmak a GoNa Gold Kft. tulajdona, ezeknek felhasználásoz külön engedély szükséges. - Az oldalon található tartalmak engedély nélküli másolása vagy bármely egyéb célra történő felhasználása tilos!

Az oldalakon található bármely tartalom jogosulatlan felhasználása, jogi következményeket von maga után!

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a GoNa Gold Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A GoNa Gold Kft. weboldalának tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalon a GoNa Gold Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a GoNa Gold Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldal pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében. A GoNa Gold Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza, vagy megszüntesse. A GoNa Gold Kft. nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a GoNa Gold Kft. kifejezetten kizárja. A GoNa Gold Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a GoNa Gold Kft. weboldala kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik.

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Barion fizetési mód
Kosár
Nincs termék a kosárban!
Subtotal
Ár összesen:
Vásárlás folytatása