0
Oldal kiválasztása

Gépbérlés

Bérelhető IPL-SHR szőrtelenítő gép

Kezelőgép típusa: MED 160C PIL-SHR

CE minősítést (ISO 13485 szerint) kapott, szőrtelenítésre alkalmas, külön szűrőkkel bőrfeszesítésre, bőrfiatalításra, akne és pigmentációs foltok eltávolítására, hajszálér kezelésére is alkalmas, 8.4" színes LCD érintőképernyős kijelzős IPL SHR gép.

Az SHR technológia

Az SHR, azaz Super Hair Removal technológia a legújabb és az eddigi leghatékonyabb szőrtelenítő technológia, mely ötvözi az IPL, a lézer valamint az E light technológiák előnyeit. A kezelés biztonságosabb, mint a hagyományos dióda lézeres vagy IPL szőrtelenítés, valamint fájdalommentes. Az SHR technológia legfőbb előnye azonban, hogy nem csak tartós, de végleges szőrtelenítésre alkalmas hagyományos elődeivel szemben.

Miért különlegesen hatékony az SHR?

Ami az eljárást egyedülállóvá teszi, az a villantás magas ismétlésszáma alacsony energia mellett. Az egyszeri nagy energiaerősségű villantás helyett, az SHR technológia a szőrtüszők fokozatos melegítésével megkíméli a bőrt a sérüléstől, valamint célzottabbá teszi a kezelést, mivel az energiát teljes egészében a szőrszál vezeti el. Az SHR technológia ezt a fokozatos kezelési módot kombinálja a professzionális hűtőmechanizmussal, így a kezelés valóban kényelmes és maximálisan hatékony. Nem szükséges fájdalomcsillapítás.

A hagyományos lézeres és villanófényes szőrtelenítő gépeken kétféle beállítási lehetőség van. Az egyikkel az energia erőssége, azaz a fénynyomás állítható, a másikkal pedig ennek a fénynyomásnak az időtartama, azaz, hogy a készülék mennyi ideig tartja az energiát a kezelt felületen. A hagyományos tartós szőrtelenítő készülékek a minél nagyobb hatékonyságú szőrtelenítést a fénynyomás lehetséges erősségének növelésével igyekeznek elérni. Ennek nagy kockázata és hátránya azonban, hogy a bőr, a szőrhöz hasonlóan, szintén elnyeli a fényt. A fényelnyelés mértéke, ahogyan a szőrnél, a bőr esetében is pigment tartalomtól függ, azaz minél sötétebb a bőr, annál nagyobb mértékben veszi fel a fényt, ami hőeneriává alakul át. A bőrben viszont bizonyos energiaerősség fölött égési sérülés keletkezik.

Az időtartam beállításával a hagyományos szőrtelenítő berendezések a szőr típusának megfelelő kezelést kívánják biztosítani: minél alacsonyabb pigment tartalmú, azaz világosabb a szőr, annál hosszabb a villantás időtartama, mivel az magától kevesebb fényenergiát képes felvenni. Az időtartam hosszúra nyújtása viszont technikai akadályokba ütközik: nagy nyomású lámpáknál a villantás időtartama limitált. Ebből adódóan ez a megoldás csak az első 3-4 kezelésig hozza a várt eredményt, mivel a további kezeléseknél az elvékonyodott és kivilágosodott szőrszál képtelen annyi fényenergiát elnyelni, amennyi elegendő lenne a mátrix sejtek végleges elpusztításához. Ez az oka annak, hogy a hagyományos lézeres és villanófényes szőrtelenítő készülékek csak tartós szőrtelenítésre alkalmasak.

Mire érdemes ügyelni?

A végleges szőrtelenítésnél nagyban rontja az esélyeket a korábbi hagyományos villanófényes kezelésen való részvétel, illetve a szőrszálaknak a hagyományos IPL készülék alkalmatlanságából és a szakszerűtlen kezelésből adódó rossz állapota. Ennek jelei lehetnek a foltos, kifakult szőr, vagy a szőrszálak egyenetlen mérete. A kezelésre alkalmatlan szőrzet esetében a szőrtelenítés csak jóval több kezeléssel érhető el, így lényegesen költségesebb, ezért nem ajánlott az SHR kezelések előtt IPL kezeléssel próbálkozniTovábbá határozottan nem ajánlott az otthoni használatra gyártott IPL készülék használata: piaci ára igen magas, ugyanakkor csak kivilágosítja a szőrszálakat, és rontja azok minőségét, így szőrtelenítésre alkalmatlan, és későbbi SHR kezelés esetén szintén csak sokkal több alkalommal érhető el a végleges szőrtelenítés. Komoly hátránya ezenfelül, hogy beépített színszűrő híján nem csak a fény mélyre hatoló spektrumát engedi át, és ennek következtében erősen éget, fájdalmat okoz. Ezzel szemben az SHR készülékkel végzett kezelés sokkal kevésbé fájdalm as, mégis végleges szőrtelenítést biztosít.

Végleges szőrtelenítés SHR-rel

A fenti problémákra megoldásképpen jött létre az SHR technológia, ami a villantások ismétlésével megsokszorozza az időtartamot, hiszen 1-10 villantás/másodperc teljesítményig terhelhető. Ennek a magas ismétlésszámnak köszönhetően az elvékonyodott, világos szőrszálak is képesek olyan mennyiségű fényenergiát felvenni, amely a mátrix sejtek pusztulását eredményezi. Ez a magyarázat arra, hogy ez a technológia megfelelő minőségű készülék és szakszerű kezelés esetén lehetővé teszi a végleges szőrtelenítés elvégzését.

Jellemzők

 • Felhasználóbarát kezelőfelület, elegáns kivitel,
 • A nagy teljesítményű hűtőrendszer a kezelést kellemessé teszi,
 • Két kezelőfejjel ellátott készülék
 • 2400 W-os, nagy teljesítmény
 • Érintőképernyő
 • Szőke és világos szőr esetén is eredményes
 • Napbarnított bőrön is eredményes
 • Minden bőrtípusra alkalmazható
 • Gyors, biztonságos és fájdalommentes eljárás
 • Mellékhatásoktól mentes kezelés
 • Csökkenti a szőrtüszőgyulladás kialakulásának esélyét

Bérlési feltételek:

A kibérelt géphez biztosítjuk az oktatást, hogy a lehető leghatékonyabban alkalmazhasd a gép minden funkcióját.

 • 1 nap esetén: 20.000.-/ nap
 • 3 nap esetén: 13.490Ft/nap
 • 1 hétre (7 nap): 11.490Ft/nap

  +30 Forint / villantás

A gépet BUDAPEST területén ingyenesen kiszállítjuk neked és el is hozzuk tőled, ha szeretnéd.

Ha bérlés helyszíne BUDAPESTEN kívül esik, a bérleti díjon felül 80 Forintot számolunk fel kilométerenként.
A gépet te is elszállíthatod tőlünk, ha neked úgy kényelmesebb.

Számszerűsítve

Mennyi átlagos villanásszámmal érdemes számolni?

 • Bajusz: 2-4 vill.
 • Hónalj: 5-15 vill.
 • Bikini vonal: 8-15 vill.
 • Alkar: 40-50 vill.
 • Teljes kar: 60-80 vill.
 • Áll: 6-8 vill.
Hónalj esetén például:
15 villantás, az 15x30= 450.- önköltség
Munkaidő kb. 5 perc
Átlagosan egy hónalj kezelés: 8.000.-/ alkalom.
Így a hasznod: 7.550.- 

 

Nézzünk egy nagyobb felületet, például a teljes kart:
80x30= 2.400.- önköltség
Munkaidő kb. 15 perc
Egy teljes kar kezelésének ára átlagosan 20.000.- /alkalom.
Így a hasznod: 17.600.- 

 

 Technikai adatok

 

Megnevezés Érték
Hullámhossz SHR fej: 650 - 950 nm, SSR fej: 560 - 950 nm
Energiasűrűség 1 - 26 J/cm2 (állítható)
Fénypont mérete SHR fej: 15 x 50 mm2, SSR fej: 10 x 40 mm2
Villantás ismétlési gyakorisága 1-10 Hz
Pulzus Egyszeres
Pulzusok közötti szünet 1 - 30 s
Pulzusok száma 1 - 10 pulzus
IPL kimeneti teljesítmény 2400 W
Hűtés Folyamatos kontakt kristályhűtés (-4oC +4oC között), léghűtés, zártkörű vízhűtés
Folyamatos üzemidő Folyamatos, 12 óra
Kijelző 8.4" színes LCD érintőképernyős kijelző
Elektromos csatlakozás 100-240 V, max. 20A, 50/60 Hz
Súly 24 Kg
Méretek 60*46*34 cm

Hívj minket bizalommal!

+36 (70)4207-760

Név: GoNa Gold Kft.
Kapcsolattartó neve: Nagy Gyula
Székhely: 2360 Gyál Vecsési u. 94.
Adószám: 22777540-2-13.
Cégjegyzékszám: 13-09-189608
Cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Adatvédelmi Nyilvántartási azonosító: NAIH-2308-2/2012/N.
E-mail: info[kukac]gonagold.hu
Web:  www.gonagold.hu
Tárhely szolgáltató: Török Péter E.V. 33137880
Tárhely szolgáltató elérhetősége: +36-30-400-4024

Ezen internetes oldal megtekintésével felhasználóink korlátozás nélkül tudomásul veszik és elfogadják a következő feltételeket: A weboldalon szereplő képek és szöveges tartalmak a GoNa Gold Kft. tulajdona, ezeknek felhasználásoz külön engedély szükséges. - Az oldalon található tartalmak engedély nélküli másolása vagy bármely egyéb célra történő felhasználása tilos!

Az oldalakon található bármely tartalom jogosulatlan felhasználása, jogi következményeket von maga után!

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a GoNa Gold Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A GoNa Gold Kft. weboldalának tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalon a GoNa Gold Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a GoNa Gold Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldal pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében. A GoNa Gold Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza, vagy megszüntesse. A GoNa Gold Kft. nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a GoNa Gold Kft. kifejezetten kizárja. A GoNa Gold Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a GoNa Gold Kft. weboldala kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik.

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Barion fizetési mód
Kosár
Nincs termék a kosárban!
Subtotal
Ár összesen:
Vásárlás folytatása