0
Oldal kiválasztása

Adatvédelmi

Amikor internetről rendelünk fontos, hogy személyes adatainkat a webshop üzemeltetője a tőle elvárható legnagyobb gondossággal és odafigyeléssel a hatályos törvényeknek megfelelően kezelje.

Amikor az érdeklődők meglátogatják weblapunkat, személyes adatok kezelésére, feldolgozására és felhasználására kerülhet sor. Ezzel az adatvédelmi tájékoztatóval is szeretnénk hangsúlyozni, hogy az Ön adatait biztonságosan és megbízhatóan kezeljük. Azért, hogy mindenki számára nyomon követhető és érthető legyen az adatkezelés folyamata, összeszedtük azokat a folyamatokat, amelyek során látogatóink, vásárlóink adatai kezelésre kerülnek.

A weblap üzemeltetőjét – továbbiakban adatkezelőt – minden esetben a 2011. évi CXII. az információs önrendelkezés jogról és az információszabadságról (továbbiakban Info tv.) szigorú előírásai kötelezi.

Adatkezelés:

A www.gonagold.hu weboldal adatfeldolgozója minden esetben a GoNa Gold Kft. ( 2360 Gyál Vecsési u. 94.), adószám: 22777540-1-13), aki az törvényi előírásoknak megfelelően rendelkezik adatkezelési nyilvántartási számmal. Nyilvántartási szám: NAIH-2308-2/2012/N.

Amikor Ön vásárol tőlünk feltétlenül szükséges, hogy megadja számunkra személyes adatait (minden olyan adat, amely a vásárlóval kapcsolatba hozható – név, cím, telefonszám, e-mail cím, egyéb azonosító jele, egyéb információk, valamint a megadott adatokból a vásárlóra vonatkozó következtetés), hogy a megrendelt terméket a lehető leghamarabb eljuttassuk az Ön számára. Adatait utolsó vásárlásától számított 5 évig őrizzük meg, és tároljuk.

A kért személyes adatait megrendelések kezeléséhez, a termékek kiszállításához szükségesek számunkra. Az adatkezelés célja: piaci elemzések, statisztikák készítése, megrendelések teljesítése, intézése, tájékoztatás küldése a termékekről, szolgáltatásokról, egyéb akciókról

Weboldalunk meglátogatása

Amikor Ön megnyitotta a www.gonagold.hu weboldalt, technikai okokból naplófájlokban tároljuk a csatlakozott számítógép IP-címét, a hivatkozási helyet (azt a weboldalt, ahonnan Ön ellátogat hozzánk), weboldalunk látogatási ideje és időtartama, böngészőjének típusa és beállításai illetve operációs rendszerét.Weboldalainkon un. sütiket használunk. A sütik (angolul: cookies) olyan szövegfájlok, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy maximális kényelmet nyújtsunk Önnek, amikor meglátogatja a weblapunkat. Erre a weboldal első meglátogatásakor egy felugró bővítmény figyelmeztet, abban az esetben ha nem kattint a bazár gomb-ra, hanem tovább használja az oldalt ezt ráutaló magatartásként értelmezzük. A cookie egy rövid szöveg, amelyet a felkeresett webhely küld el böngészőjébe. Segítségével a webhely megjegyzi a látogatásával kapcsolatos információkat, például az Ön által használt nyelvet és egyéb beállításokat. Ezáltal gördülékenyebbé válhat a következő látogatás, és könnyebb lesz a webhely használata. A cookie-k fontos szerepet játszanak. Nélkülük az internet használata sokkal nehézkesebb lenne.

Ezek a sütik csak ideiglenesen tárolódnak a számítógépén, és csak akkor kerülnek át a szerverünkre, amikor Ön meglátogatja honlapunkat. Főleg egyszeri tevékenységre szolgáló sütiket alkalmazunk, amelyek nem az Ön merevlemezén tárolódnak és nyomban kitörlődnek, amikor a böngészőjét bezárja vagy ha meghatározott ideig semmit nem csinál a honlapon. Többféle célra használjuk fel a cookie-kat. Használatukkal például megjegyezzük a biztonságos keresésre vonatkozó beállításait, hogy ezáltal releváns hirdetéseket jelenítsünk meg Önnek, számláljuk, hogy hány látogató érkezett az adott oldalra, megkönnyítjük a szolgáltatásainkra való regisztrációt, és megvédjük az adatait.

Tájékoztatjuk, hogy a www.gonagold.hu funkció csak korlátozottan érvényesülnek, vagy el sem érhetőek, ha Ön a sütik használatát letiltja.

Rendelés

A weboldalunkon leadott rendelését követően az Ön által megadott (kötelezően megadandó adatok, és további esetlegesen önként megadott) adatát a rendelés mielőbbi teljesítése érdekében összegyűjtjük és feldolgozzuk a hatályos adatvédelmi törvényeknek megfelelően.

Rendelését követően a vásárlással kapcsolatban kezelt adatait a GoNa Gold Kft. a számvitel kötelezettségek teljesítése érdekében a 2000. évi C. törvény 169. §-a alapján 8 évig, illetve az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvényben meghatározott elévülési ideig kezeli.

A megrendelések teljesítése érdekében a GoNa Gold Kft. adatfeldolgozóként az alábbi cégeket veheti igénybe a szállításhoz az Ön döntése alapján:

GLS Futárszolgálat
Adatait átküldjük harmadik félnek vagy hivatalos hatóságnak a fennálló adatvédelmi törvények keretén belül, ha erre minket hivatalos végzés vagy bírósági határozat kötelez, illetve ha erre engedélyünk van, továbbá jogaink biztosítására és követeléseink kikényszerítésére.

Önnek joga van a nálunk kezelt személyes adataira vonatkozó tájékoztatás kéréséhez, azok módosításához, törléséhez és zároltatásához. Azon adatok esetében, amelyeket jogi, törvényi vagy szerződésbeli kötelezettségből kell tárolnunk a kereskedelmi nyilvántartás megőrzéséhez, törlés helyett zárolásra kerülnek, így megakadályozzuk azok más célra való felhasználását. Ezen igényét az alábbi e-mail címen tehet meg:
info(kukac)gonagold.hu

Tájékoztatjuk, hogy adatait a törlési vagy zárolási igényének megküldését követő legkésőbb 3. munkanapon töröljük illetve zároljuk. Az Adatvédelmi tájékoztatónkat a mindenkori jogszabály változások alapján frissítjük.

Budapest, 2015. November 10.

Név: GoNa Gold Kft.
Kapcsolattartó neve: Nagy Gyula
Székhely: 2360 Gyál Vecsési u. 94.
Adószám: 22777540-2-13.
Cégjegyzékszám: 13-09-189608
Cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Adatvédelmi Nyilvántartási azonosító: NAIH-2308-2/2012/N.
E-mail: info[kukac]gonagold.hu
Web:  www.gonagold.hu
Tárhely szolgáltató: Török Péter E.V. 33137880
Tárhely szolgáltató elérhetősége: +36-30-400-4024

Ezen internetes oldal megtekintésével felhasználóink korlátozás nélkül tudomásul veszik és elfogadják a következő feltételeket: A weboldalon szereplő képek és szöveges tartalmak a GoNa Gold Kft. tulajdona, ezeknek felhasználásoz külön engedély szükséges. - Az oldalon található tartalmak engedély nélküli másolása vagy bármely egyéb célra történő felhasználása tilos!

Az oldalakon található bármely tartalom jogosulatlan felhasználása, jogi következményeket von maga után!

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a GoNa Gold Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A GoNa Gold Kft. weboldalának tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalon a GoNa Gold Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a GoNa Gold Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldal pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében. A GoNa Gold Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza, vagy megszüntesse. A GoNa Gold Kft. nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a GoNa Gold Kft. kifejezetten kizárja. A GoNa Gold Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a GoNa Gold Kft. weboldala kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik.

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Barion fizetési mód
Kosár
Nincs termék a kosárban!
Subtotal
Ár összesen:
Vásárlás folytatása